Ελλοπιακός: “Εκλεισε” τον Μπρούνο Βρέτο!

Οι άνθρωποι της διοίκησης του σωματείου της Ελλοπίας προχώρησαν στην απόκτηση του έμπειρου μέσου ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Α.Ο. Υπάτου!

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Α.Ο. “Ελλοπιακός” δείχνουν αποφασισμένοι να αποτρέψουν με κάθε τρόπο την εμπλοκή της ομάδας σε σενάρια υποβιβασμού και έτσι μετά από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να αναλαμβάνει μετά από την αποχώρηση του Σωτήρη Παπαναστασίου, προχωρούν στην ενίσχυση της ομάδας αποκτώντας έμπειρους παίχτες!

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η απόκτηση του Μπρούνο Βρέτο, γνωστού μας από το πέρασμά του από την ομάδα του Α.Ο. Υπάτου με την οποία αγωνίστηκε στην περσινή σεζόν (2022-2023) σε 24 ματς σκοράροντας, μάλιστα, 7 φορές, διεκδικώντας το πρωτάθλημα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Ο έμπειρος μέσος στο πρώτο αγωνιστικό εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν αγωνίστηκε, επίσης, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά στον Γ’ όμιλο, με την φανέλα του Πανελευσινιακού, με την οποία μέτρησε 15 συμμετοχές πετυχαίνοντας και 4 γκολ. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και στην ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου.

Πηγή: soccerlive

Σχετικά